Кількість охочих збільшується: що відбувається на станціях харківського метро

Ігор Терехов про результати першого тижня навчання школярів на станціях харківського метрополітену

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телефону розповів, як пройшов перший тиждень навчання дітей у харківському метро, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У харківському метрополітені відкривали 60 класів, зараз вже набрані – 62. За словами Ігоря Терехова, перший тиждень пройшов дуже добре.” Ми маємо певні результати та вже є ті родини, які хочуть ще привести дітей у метрополітен, щоб вони навчалися”, - розповів мер Харкова. 

За його словами, у метрополітені на сьогодні навчається понад тисяча школярів. Для навчання обладнали 5 станцій метрополітену, зараз така робота ще продовжується, адже є попит на це навчання і було відкрито 60 класів. За словами Ігоря Терехова,  зараз вже набрані 62 класи, і така робота продовжується.

Ігор Терехов додав, що до станцій метро 400 школярів добираються самостійно, 600 учнів – шкільними автобусами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з понеділка у спеціально обладнаних класах на станціях харківського метрополітену розпочалися навчання школярів. очільник міста розповідав, що для дітей проводять по три уроки. Для першокласників - це українська мова, література. Що стосується інших класів, то це українська мова, історія України й математика. Діти навчаються у дві зміни.

На кожній станції метрополітену, де навчаються діти, чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз. Також задля безпеки патрулі будуть супроводжувати шкільні автобуси під час перевезення учнів з віддалених районів міста.

Як пройшли перші уроки на станціях метрополітену, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися