Як пройшов перший шкільний урок в харківському метро (ФОТО)

Діти навчаються в метро у дві зміни

Напередодні у Харкові розпочалися навчання дітей у класах, обладнаних на станціях метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У безпечному укритті на ст. м. “Тракторний завод” почали навчання 17 першокласників з Індустріального району.

Понад 50 школярів з Холодногірського району почали навчання у класах, обладнаних на станції метро "Університет".

У райадміністрації розповіли, що у метрошколі є зони для проведення дослідів та ігор, відпочинку та творчості.

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів, що для дітей проводять по три уроки. Для першокласників - це українська мова, література. Що стосується інших класів, то це українська мова, історія України й математика. Діти навчаються у дві зміни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що дітей на навчання привозять на шкільних автобусах у супроводі вчителів та тьюторів. Вони будуть супроводжувати та допомагати дітям робити перші кроки шкільного життя.

До того ж на кожній станції метрополітену, де навчаються діти, чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз. Також задля безпеки патрулі будуть супроводжувати шкільні автобуси під час перевезення учнів з віддалених районів міста. 

Читайте також про проведення майстер-класів з фігурного катання та трюків на роликах. Як зазначили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, заняття провели провідні тренери шкіл Skating angels і Yolo school. Також у рамках майстер-класів відбулися фінальні виступи та нагородження фіналістів соціально-спортивного проєкту “Я зможу!” в категорії “Фігурне катання на роликах”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися