Опубліковано рейтинг університетів Європи: на якому місці Каразінський

Університет Каразіна – в трійці лідерів України.

Оприлюднено QS World University Rankings: Europe 2024 — перший рейтинг міжнародної агенції QS, зосереджений винятково на європейських університетах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

До рейтингу увійшли 688 європейських університетів. Перше місце займає Оксфордський університет, друге — Федеральна вища технічна школа Цюриха, третє — Кембриджський університет.

Каразінський університет посів 316 місце серед європейських університетів і 3 — серед українських. Перше місце в Україні займає КНУ імені Тараса Шевченка, друге — НТУУ "КПІ імені Ігоря Сікорського". Усього до рейтингу увійшов 31 заклад вищої освіти України.

Більш детально ознайомитися з результатами рейтингу можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову.

Повідомляється, що удари по місту попередньо були ракетами С-300. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць триває. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними обласної прокуратури, отримали поранення троє цивільних чоловіків віком 24, 58 та 66 років. Пошкоджено низку складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися