Стало відомо скільки юних харків'ян навчаються в школах

Більшість з них наразі перебувають у місті

У школах Харкова в різних форматах навчаються 112 тис. дітей, з яких близько 70 тис. перебувають у самому місті. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігора Терехова.

За його словами, метрошколу вже відвідують 1187 учнів (1 вересня було близько однієї тисячі), працюють 65 класів (було 60), і є запит на те, щоб збільшувати їх кількість.

"Також ми почали будівництво першої "підземної" школи, де у дві зміни зможуть навчатися 900 школярів. У місті мають з'являтися такі школи, щоб діти могли навчатися в безпечних умовах", - зазначив мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про свято для дітей у Харківській області. У Гонтів’ярському старостаті дітям подарували свято. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.  У міській раді повідомили, що розважальний захід для дітей провели 14 жовтня на вигоні поблизу старостату. Ініціаторами свята виступили волонтери ГО “Квіти Перемоги” за сприяння Валківської міської ради та старостату. Для маленьких відвідувачів підготували відразу кілька цікавих локацій. Їх організували представники волонтерського об'єднання “Харків”. Долучилися до проведення заходу також Валківська дитяча школа мистецтв та місцеві спортсмени. Крім отриманих незабутніх емоцій від активностей, малеча із задоволенням ласувала смаколиками від благодійників, а переможці конкурсу малюнків отримали від них ще й подарунки. “Вдячні кожному, хто подарував дітям частинку мирного життя. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення таких заходів для наших дітей”, - подякували у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися