На Харківщині перейменовують заклади освіти

При ухваленні рішення була врахована думка трудових колективів цих навчальних закладів

У Зміївській громаді змінили назви три заклади загальної середньої освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

Таке рішення ухвалили на сесії Зміївської міської ради. Свої назви змінили три заклади загальної середньої освіти громади:

  • КЗ “Зміївський ліцей № 1 імені двічі Героя Радянського Союзу З.К.Слюсаренка” відтепер матиме назву КЗ “Зміївський ліцей № 1”;

  • КЗ “Зміївський ліцей № 2 імені льотчика-космонавта Ігоря Петровича Волка” – КЗ “Зміївський ліцей № 2”;

  • КЗ “Соколівський ліцей імені Героя Радянського Союзу Отакара Яроша” – КЗ “Соколівський ліцей імені Отакара Яроша”.

“До винесення цих питань у сесійну залу, вони пройшли громадське обговорення. Також при прийняті рішення була врахована думка трудових колективів цих навчальних закладів”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові перевірили умови навчання дітей в метрошколі. Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець зазначив, що метрошкола в Харкові — місце здобуття знань для маленьких українців.

Він зазначив, що попри війну та нові реалії, діти продовжують навчатися. Класи облаштовані на п’яти станціях Харківського метрополітену. Загалом до процесу доєдналися 22 заклади середньої освіти Харкова, де навчається 1787 дітей з першого по одинадцятий клас.

Зазначається, що для дітей створені комфортні умови, які потрібні для здобуття знань. За потреби вони можуть отримати психологічну допомогу, адже в кожному класі є психолог та тьютор.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися