У прифронтових районах Харківської області курсує особливий автомобіль (ФОТО)

Правоохоронці наочно в ігровій формі розповіли дітям про вибухові предмети

До юних мешканців Краснокутської територіальної громади прибув мобільний клас безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У спеціально обладнаному автомобілі ювенальні поліцейські сектору поліцейської діяльності № 1 та представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели для учнів урок безпеки. 

Правоохоронці наочно в ігровій формі розповіли дітям про вибухові предмети, нагадали правила дорожнього руху, поговорили про кібербезпеку, булінг та домашнє насильство.

Учні приміряли форму поліції та ДСНС й зробили фото на згадку.

“Мобільні класи безпеки допомагають працювати з дітьми навіть у найвіддаленіших куточках регіону, аби застерегти їх від небезпеки. Особливо актуальний проєкт на деокупованих територіях та у прифронтових районах”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до дитячого садка, який буде організований у приміщеннях станцій Харківського метрополітену, вже записали 400 дітей. 

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, заняття для дошкільнят стартують у січні та проводитимуться щосуботи у дві зміни: з 10:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00.  “Спочатку був ковід, зараз - війна. Але нам потрібно соціалізувати дітей, повноцінно готувати їх до школи. За цей невеликий час, відколи ми зробили таке оголошення, до метросадка вже записалися 400 дітей - це 15% від усіх дітей, які потім підуть у Харкові до першого класу”, - зазначив Ігор Терехов. 

Детальніше про майбутню роботу метросадочку читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися