У Харкові визначили найкращих та нагородили президентською відзнакою (ФОТО)

Стипендію Президента України призначають щорічно

У Харкові 20 учнів закладів освіти міста удостоєні стипендій Президента України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Нагородження лауреатів відбулося в залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". Школярів привітали міністр освіти та науки Оксен Лісовий, президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, директор Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков та ін.

“Інвестувати в молодь - це інвестувати в наше майбутнє. Сьогоднішні стипендіати - це завтрашні лідери, вчені та інноватори. Підтримувати потенціал цих молодих людей надважливо, адже саме їхні досягнення стануть фундаментом для успішних трансформацій в Україні”, - зазначив Оксен Лісовий.

У Харківській міській раді нагадали, що стипендію Президента України щорічно призначають молодим людям, які виявляють глибокий інтерес до вивчення наукових дисциплін поза шкільною програмою, прагнуть проводити наукові дослідження, беруть участь у конференціях, виставках, перемагають в олімпіадах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський межах робочої поїздки до Харківської області ознайомився з організацією навчання школярів на станції Харківського метрополітену "Університет". 

Глава держави відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми й поцікавився подробицями навчання.

Детальніше про візит Володимира Зеленського до метрошколи читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися