Стало відомо, коли на Харківщині розпочнуться зимові канікули

Після канікул діти повернуться до дистанційної форми навчання

Зимові канікули у закладах освіти Балаклійської громади триватимуть два тижні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

“У закладах загальної середньої освіти Балаклійщини підходить до завершення перший навчальний семестр, а отже, наближаються зимові канікули. За інформацією відділу освіти Балаклійської міської ради, учні нашої громади відпочиватимуть з 30 грудня до 14 січня. Після канікул діти повернуться до дистанційної форми навчання”, - повідомили у міській раді. 

Також у раді зазначили, що зимові канікули – чудова пора, коли учні мають можливість відпочити від навчання та насолодитися чарівною зимовою атмосферою, провести цей час корисно і цікаво. 

У міській раді надали кілька порад, як провести канікули з користю:

  • проводьте багато часу на свіжому повітрі, 

  • знайдіть час для хобі,

  • відкрийте світ книги.

“Бажаємо незабутніх зимових канікул, наповнених радістю, чарівною атмосферою свята, і звісно отримати додатковий заряд енергії та натхнення для подальших досягнень!”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області звернулися до батьків перед початком зимових канікул та дали поради, як діяти, щоб відпочинок дітей був безпечним. Також радять розповісти, що у разі необхідності дитина може звернутися до патрульних або ж телефонувати на лінію 102 (112).

Детальніше ознайомитися з порадами, які в поліції надали батькам, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися