Як зміни в Харкові позначилися на якості освіти

В метрошколі немає можливості збільшувати кількість учнів

Харківський міський голова Ігор Терехов переконаний, що завдяки офлайн-навчанню, яке організували в метрополітені, в місті Харкові підвищилася якість освіти.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За його словами, особливо позитивні зміни позначилися на учнях початкової школи, які стали більш соціалізованими.

“Я дуже пишаюся, що ми реалізували в Харкові унікальний для всього світу проєкт. Ми отримали багато гарних відгуків від учнів, їхніх батьків та вчителів, бо насправді всі дуже скучили за школою”, - зазначив Ігор Терехов. 

За його словами, на початку навчального року в метрошколі навчалося 890 учнів, а зараз - 2108. 

“На жаль, ми вичерпали всі можливості метрошколи і не можемо збільшувати кількість класів, тому будуємо нову підземну школу. Хочу, щоб у березні вона вже почала працювати”, - зазначив Ігор Терехов. 

Також мер нагадав, що з січня в Харкові почне функціонувати метросадок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до дитячого садка, який буде організований у приміщеннях станцій Харківського метрополітену, вже записали 400 дітей.

За словами Харківського міського голови, заняття для дошкільнят стартують у січні та проводитимуться щосуботи у дві зміни: з 10:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00. 

“Спочатку був ковід, зараз - війна. Але нам потрібно соціалізувати дітей, повноцінно готувати їх до школи. За цей невеликий час, відколи ми зробили таке оголошення, до метросадка вже записалися 400 дітей - це 15% від усіх дітей, які потім підуть у Харкові до першого класу”, - зазначив Ігор Терехов. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися