У Харківській області видають планшети: деталі

Дітей забезпечують гаджетами безкоштовно, одноразово на безповоротній основі

В Олексіївській сільській раді повідомили про продовження видачі сучасних планшетів, пишуть "Коментарі. Харків".

У понеділок, 8 січня голова громади Анатолій Страхов з робочим візитом відвідав с. Киселі, де вручив трьом дітям сучасні планшети. “Це надасть змогу якісного та комфортного доступу учням до освітнього процесу, та рівних умов здобуття освіти. На даний час підтримка надається дітям-переселенцям, які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії”, - повідомили у сільській раді.

Крім того, протягом 2024 року планується, забезпечити девайсами дітей з-поміж мешканців громади, які належать до наступних категорій уразливості:

  • ВПО,

  • багатодітні сім'ї (більше 3-х дітей),

  • діти з інвалідністю 1-ї, 2-ї груп,

  • діти під опікою та діти позбавлені батьківського піклування,

  • діти загиблих воїнів та діти батьки (один з батьків) яких перебувають у полоні або вважаються зниклими безвісти.

“Навіть в умовах повномасштабної російської агресії діти повинні мати доступ до якісної освіти, де б вони не перебували" — підкреслив керівник Олексіївської громади.

У сільській раді уточнили, що дітей забезпечують гаджетами безкоштовно, одноразово на безповоротній основі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Старосалтівській селищній раді передали сертифікат на отримання ноутбуків у кількості 234 шт. 

У селищній раді зазначили, що освітній процес продовжується завдяки співпраці з Харківською ОВА та Фондом ЮНІСЕФ. Раніше громада вже одержала планшети та ноутбуки за допомоги Фонду ЮНІСЕФ, нове постачання техніки повністю забезпечить решту школярів, які ще не отримали обладнання. Гаджети видаватимуть дітям у тимчасове користування для дистанційного навчання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися