Харківські студенти поїдуть до Узбекистану

Ректор ХНУРЕ підписав угоду про взаємовигідне співробітництво з науково-технічної, навчальної та виробничої діяльності

У Харківському національному університеті радіоелектроніки уклали чергову міжнародну угоду. Про це повідомили в прес-службі ХНУРЕ, передає Status Quo.

Відзначається, що 4 листопада ректор Харківського національного університету радіоелектроніки Валерій Семенець, з одного боку, і директор Фізико-технічного інституту академії наук Республіки Узбекистан Садулли Лутпуллаєв, з іншого боку, підписали угоду про взаємовигідне співробітництво з науково-технічної, навчальної та виробничої діяльності.

Згідно з домовленостями, сторони введуть академічне співробітництво, а саме: обмін здобувачами вищої освіти та співробітниками в рамках академічної мобільності або направлення на практику або стажування. Обмін досвідом та інформацією в області адміністративного управління, організації та управління інноваційною діяльністю, а також підтримка і сприяння створенню спільних наукових колективів, в тому числі молодіжних, по розробці і впровадженню в життя нових технологій, і багато іншого.

"Ми прагнемо діяти спільно для досягнення загальних цілей і будувати свої взаємини на основі рівноправності, чесного партнерства та захисту інтересів один одного", - зазначив ректор ХНУРЕ Валерій Семенець.

Читайте також: Харківські вчені створили аналог ШВЛ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися