У Чугуєві всіх школярів відправили на дистанційне навчання

У Харківській області спостерігається стрімке зростання нових випадків коронавірусу

У Чугуєві, 5 квітня, діти не підуть в школи, а залишаться на дистанційному навчанні. Це стосується і дітей молодших класів. Відповідне рішення прийняли, 2 квітня, на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і підтримано місцевою комісією, повідомили в управлінні освіти Чугуївської міськради.

"Щоденна статистика захворювання коронавірусною хворобою як в нашій громаді, так і в цілому в Харківській області свідчить про стрімке зростання показників. На сьогодні в Чугуєві продовжують хворіти 4 дітей та 9 працівників навчальних закладів, на самоізоляції перебувають 32 дитини та 10 працівників. Тільки в березні цього року рівень захворюваності серед учнів, вихованців і працівників освітніх установ у 2,5 раза перевищив показник грудня. Педагогічні колективи будуть вдячні вам, якщо ви знайдете можливість організувати робоче місце учня з можливістю використання ресурсів дистанційного навчання", - написали в управлінні освіти.

Нагадаємо, в мерії Харкова заявили, що навіть якщо місто потрапить в червону зону, деякі діти вдома не залишаться. Відзначається, що навчання буде проходити за змішаною формою: 1-4 класи навчатимуться безпосередньо в установах, інші школярі будуть займатися дистанційно. При цьому, в згоді з батьками, вчителі зможуть крім дистанційного навчання, займатися індивідуальними консультаціями, наприклад з приводу ЗНО.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися