Відправляти дітей до шкіл це геноцид: У Харкові волонтери вимагають порушити справу проти Терехова

Харківські волонтери вимагають порушення кримінальних справ проти Терехова за потурання COVID-19

У Харкові вимагають скликати позачергову сесію міської ради, щоб підняти питання про порушення кримінальних справ проти в.о. мера Харкова - Ігоря Терехова та керівника департаменту міської освіти. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав волонтер, помічник народного депутата України Яни Зінкевич Максим Зеленський.

"Як волонтер, який допомагає активно постачати кисневими магістралями обласні лікарні та як помічник народного депутата Верховної Ради, вимагаю скликати позачергову сесію міської ради міста Харкова та підняти питання про порушення кримінальних справ проти виконувача обов'язків мера Харкова - Ігоря Терехова та керівника департаменту міської освіти!" – написав він"

За словами Максима Зеленського, всі знають, що в той час, коли обласні лікарні готувалися до боротьби з ковідом - активно обладнали різними кисневими магістралями, цистернами та кисневими точками в палатах опорні обласні лікарні, міські лікарні всю цю роботу з підготовки саботували.

"І далі саботують ці заходи, направляючи величезні кошти на показові ремонти під'їздів та парків, обмежуючи фінансування міських лікарень для противоковідних заходів та не виплачуючи медикам належні їм надбавки! На сьогодні величезна недостача місць з киснем та не вистачає медиків в міських лікарнях: у 13-й, 18-й, 25-й та інших лікарнях люди вмирають! Також почали вмирати діти від ковіду - тільки за останній тиждень в Харківській області померло дві дитини! По всій Україні червона зона!" – заявив Зеленський.

Він також нагадав, що Київ закриває свої установи та обмежує рух транспорту.

"А наші харківські гон@они завтра збираються виводити дітей в школу та причому не просто виводити, а в черговому режимі: 2 дня в школі та три дні дистанційно. Тобто 2 дні діліться вірусом в школі, а 3 дні роздавайте його своїм рідним та близьким!? Такі дії потрібно розцінювати тільки як СПЛАНОВАНИЙ ГЕНОЦИД ХАРКІВ'ЯН! Та загравання перед електоратом для майбутніх виборів мера!", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, в Харківській області за березень захворіло 1334 дитини. За віком – більшість учні загальноосвітніх закладів, Дошкільнята становлять 38,9%, троє немовлят, народжених від хворих матерів.



Елена

6 квітня 2021, 12:41

Эту тему надо поднимать ежедневно!

Активист

5 квітня 2021, 12:53

А почему в Харькове волонтеров называют Барыгами. Да потому что они бесплатно и безвозмездно ничего не делают. Живой пример. Стоит возле областной больницы перед входом в консультацию девочка лет пятнадцати. Охраняет орущую колонку с прозрачной коробкой для денег. На коробке фото и расчетный счет онкобольного ребенка. Просит бросить туда деньги на лечение. И это перед входом в больницу где людям самим на лекарство не хватает. Говорит что она волонтер и работает бесплатно. Но когда люди предложили на запись при свидетелях позвать ее старшего кто поставил ее и всем вместе раскрыть коробку и деньги под запись прямо в фойе больницы пополнить на счет в банкомате Приват банка больного ребенка.А чек пусть она отдаст старшему. Девочка позвонила в офис волонтерский включила громкую связь и люди услышали маты и угрозы. Сказали что сейчас подьедут и на х-й порвут там всех.

Десятка

4 квітня 2021, 19:09

с конфискацией

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися