ТОП-10 шкіл у Харкові: куди віддати дитину

У Харкові склали рейтинг шкіл

Портал "Освіта" склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Харкова, з огляду на середній бал із зовнішнього незалежного оцінювання випускників за 2021 рік. Крім цього, враховувалося загальна кількість тестів, які здавали випускники кожної школи. З найкращими 10 школами міста і їх показниками можна ознайомитися нижче.

YQBn8LZBQZAXlQu3uLXp-_kgA.png

Контекст:

По одному випускнику з Харківської гімназії №46 імені М. В. Ломоносова та Харківського наукового ліцею-інтернату "Обдарованість" написали зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з хімії на 200 балів. Зазначимо, що на ЗНО з хімії зареєструвалися 12 742 людини. На саме тестування прийшло 9885 школярів.

У Харківській області по 200 балів отримали 42 випускники. Серед усіх навчальних закладів особливо відзначилася Харківська гімназія № 47. У ній 200 балів отримали чотири людини. Також по одній максимальній оцінці отримали учні Харківської гімназії № 169, ЗОШ № 62, ЗОШ № 157. Вищий бал з української мови отримали гімназія № 116, гімназія № 46 ім. М.В. Ломоносова, фізико-математичний ліцей №27, спеціалізована школа I-III ступенів № 80. З історії України по 200 балів отримали два учні, один з них — випускник Харківської ЗОШ №128. Сім максимальних оцінок отримали абітурієнти Харківської області з біології.

У Харківській міськраді провели урочистий прийом на честь рекордсменів по здачі ЗНО. Всі талановиті випускники отримали сертифікати на отримання грошового призу. 33 випускники з Харкова є тими учнями, які набрали по максимальних 200 балів за випробування на ЗНО. Троє з цих випускників отримали такі високі бали навіть не по одному предмету, а відразу за двома.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися