Два харківських школяра отримали максимальний бал за ЗНО з хімії

Понад 10% школярів не склали іспит з хімії

По одному випускнику з Харківської гімназії №46 імені М.В. Ломоносова та Харківського наукового ліцею-інтернату "Обдарованість" написали зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з хімії на 200 балів. Про це розповів заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що на ЗНО з хімії зареєструвалося 12 742 особи. На саме тестування прийшло 9885 школярів.

За всі завдання на іспиті можна було набрати 74 бали. Щоб подолати пороговий бал, потрібно було отримати 14 балів. На жаль, 10,8% не впоралися з таким завданням.

Довідка. Зовнішнє незалежне оцінювання з хімії відбулося 21 травня. Це був перший державний іспит. Результати оприлюднили 4 червня.

Нагадаємо, по всій Україні 25 травня відбулося ЗНО з англійської мови. У Харківському регіональному центрі оцінювання опублікували подробиці проведення цього іспиту.

Виявилося, що в Харківській області на іспит зареєструвалося 10 597 осіб. При цьому прийшло всього 87,6%. Інакше кажучи, понад 1300 зареєстрованих просто не з'явилися. Також в області зафіксували 12 порушень.

Раніше "Коментарі" розповідали про харківського 11-класника. Хлопець записав у TikTok відео, в якому заявив, що в одній зі шкіл міста відбудеться розстріл школярів як у Казані. Співробітники СБУ оперативно його знайшли.

Зазначається, що спійманий "терорист" 1 і 2 червня опублікував у TikTok два відео як анонімний користувач. Там він заявив, що 5 червня на останньому дзвонику у двох харківських школах відбудуться події, схожі на теракт у Казані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися