У Харкові змінили адресу прийому та консультацій підприємців: подробиці

Фахівці проводять прийом та надають консультації у приміщенні центрального ЦНАПу

У Харкові фахівці Управління споживчого ринку Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради тимчасово не будуть вести прийом за адресою вул. Чернишевська, 26. Прийом та консультації припинені на період проведення ремонту у будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Прийом і видачу карток обліку підприємств сфери споживчого ринку та надання консультацій здійснюється за адресою: Гімназійна набережна, 26 (у приміщенні центрального ЦНАПу).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області жінок зі статусом ВПО запрошують долучитись до соціального освітнього проєкту #Work_with_you (укр. – “Робота з тобою”). Відповідно до умов проєкту планується проведення безплатного короткострокового дистанційного навчання.

У службі зайнятості переконані, що завдяки отриманим знанням та засвоєним навичкам можна буде працювати та швидко заробляти незалежно від місця перебування чи проживання. Перевага надається жінкам з дітьми до 6 років, багатодітним жінкам та жінкам з інвалідністю, а також тим, які втратили роботу через війну в Україні. Форма навчання: онлайн. Старт навчання: 4 січня 2023. Кількість місць обмежена.

Протягом січня-листопада 2022 року послуги Харківської обласної служби зайнятості отримували 52447 безробітних. За сприяння служби протягом вказаного періоду було працевлаштовано 14055 осіб. Станом на 1 грудня послуги служби отримували 16937 безробітних.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися