Робота у Харкові та області: оголошено конкурс на вакантні посади

Жителів Харківської області запрошують на роботу в поліцію

Оголошено конкурс на вакантні посади до підрозділів поліції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Відповідно до наказу ГУНП в Харківській області від 16.01.2023 № 120 проводиться конкурс на наступні посади:

  • інспектор підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення “Схід”, 

  • поліцейський підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення “Схід”. 

Надалі працівників переведуть до міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України “Лють”.

Заповнити анкету кандидата на посаду інспектора можна за посиланням - https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=anketa/anketa&id=6105 

Заповнити анкету кандидата на посаду поліцейського можна за посиланням  - https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=anketa/anketa&id=6106

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 6 січня 2023 року, за інформацією Харківської обласної служби зайнятості, у регіоні актуальні майже 600 вакансій.

Переглянути повний перелік актуальних вакансій в м. Харкові та Харківській області можна за посиланням. В обласному центрі зайнятості розповіли, що безробітні можуть звернутися за допомогою у пошуку роботи до фахівців через телеграм або скориставшись "гарячою лінією" центру. “Гаряча лінія” працює з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00.

Інформацію про режим роботи центрів зайнятості можна дізнатися тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися