У Харківській області займуться фактами незадекларованої праці та виробничого травматизму

На першому етапі реалізації Національного плану створили Міжвідомчу робочу групу

Харківська область долучилася до реалізації Національного плану зниження рівня незадекларованої праці та виробничого травматизму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

На першому етапі реалізації Національного плану щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та професійних захворювань створили Міжвідомчу робочу групу за участю представників різних державних органів та соціальних партнерів у сфері незадекларованої праці. 

Від Харківщини до групи включили заступника начальника Управління захисту споживачів та контролю за регульованими цінами - начальника відділу Віктора Горобця і заступника начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства - начальник відділу Олену Товстолуг.

19 січня відбулося перше засідання Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань. Учасники розглянули організаційні питання, визначили основні напрямки виконання заходів плану та скоординували роботу членів робочої групи, зокрема, узгодили продовження реалізації широкомасштабних інформаційних кампаній про ризики й наслідки незадекларованої праці, процедури оформлення трудових відносин та інші вимоги законодавства про працю й охорону праці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відкрили набір до патрульної поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися