Де шукати роботу під час війни: поради

У Мінреінтеграції порадили платформи, де можна знайти роботу

Українцям розповіли про телеграм-канали та сайти з вакансіями у різних сферах діяльності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У відомстві переконані, що ця добірка допоможе знайти роботу як в Україні, так і за її межами – для тих, хто був змушений тимчасово покинути країну.

Серед пошукових телеграм-каналів та сайтів, які рекомендує Мінреігтеграції, наступні:  

“Крезюме Вакансії” - телеграм-канал з вакансіями у креативних індустріях. Варто розглянути журналістам, комунікаційникам, дизайнерам, SMM-никам, ілюстраторам та представникам інших творчих професій.

Workado - на каналі можуть знайти роботу ті, хто шукає дистанційний формат. Здебільшого тут зібрано вакансії у сферах IT та digital. 

JOB for Ukrainians - ресурс для пошуку вакансій в Україні та за кордоном. Кожна вакансія супроводжується набором хештегів: локація, сфера діяльності та допомога, яку готовий надати потенційний працедавець.

“Робота для переселенців з України” - проєкт, який допомагає переселенцям знайти підробіток чи працевлаштуватися на тривалий час. Представлені різні вакансії, які не завжди потребують досвіду роботи чи спеціальної освіти. 

Lobby X - онлайн-сервіс з пошуку роботи. Тут зібрані найрізноманітніші пропозиції від працедавців: від фахівців із кібербезпеки та бухгалтерів до SMM-менеджерів Збройних Сил України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова та області запрошують на роботу - відкрили набір до патрульної поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися