У Харківській області звернулися до підприємців та керівників бізнесу: що сталося

Опрацьовані результати дослідження врахують у роботі органів влади, робочих груп та донорів України

На Харківщині звернулися до підприємців та керівників бізнесу з проханням допомогти в зборі інформації про проблеми, виклики та можливості бізнесу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Дослідження проводиться в межах Ініціативи для відновлення економіки України, яку реалізує Центр розвитку інновацій, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Національний проєкт “Дія.Бізнес” та Advanter Group. Опитування проводиться в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Опрацьовані результати дослідження врахують у роботі органів влади, робочих груп та донорів України.

“Запрошуємо власників та топменеджерів дати оцінку актуального стану й потреб бізнесу, заповнивши анкету за посиланням. Також просимо долучити до дослідження Ваших партнерів та постачальників”, - звернулися до представників бізнесу в Балаклійській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області мережа АЗС не сплатила штрафні санкції у добровільному порядку за те, що її представники не надали документи, необхідні для проведення позапланової перевірки встановлених цін. Відділ правового забезпечення звернувся до суду щодо стягнення штрафу в судовому порядку.

За результатами розгляду справи № 520/7758/22 суд 3 квітня задовольнив адміністративний позов Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та стягнув із суб’єкта господарювання штраф у дохід державного бюджету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися