У Харкові 227 випускників вишів отримали роботу

227 молодих спеціалістів працюватимуть у підрозділах слідства, дізнання, кримінальної поліції, превенції.

14 квітня у Харкові відбувся розподіл випускників: 169 чоловіків та 58 жінок з Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ, Луганського навчально-наукового інституту імені Е.О. Дідоренка та Національної академії внутрішніх справ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Зі знаковою подією новопризначених поліцейських привітав начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко. Він побажав офіцерам в цей непростий для країни час гідно служити та захищати народ України.

"Наша держава воює за своє майбутнє, незалежність і свободу, яка дана людині з самого народження, - зазначив Володимир Тимошко. – За ці цінності кожного дня гинуть наші захисники. Серед поліцейських теж є втрати – 9 працівників загинули, понад 130 отримали поранення".

Володимир Тимошко нагадав, що основним обов'язком поліцейського є захист та допомога цивільному населенню. Тому минулого року, коли війська росії розпочали повномасштабне вторгнення на територію України, поліція Харківщини залишилася на місці. Поліція однією з перших виїжджала та виїжджає на всі обстріли, фіксує їх наслідки, надає допомогу постраждалим, тому рівень довіри до поліції серед населення досить високий.

"Робота в поліції – це вибір кожного з вас. Ви є майбутнє поліції та нашої держави, - додав очільник поліції Харківщини. – Не забувайте, що поліцейський – це завжди підвищена відповідальність. Бережіть себе та своїх близьких".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Комендантська година на Великдень – чи будуть нічні богослужіння у храмах

Усі основні великодні богослужіння у храмах Харківської єпархії Православної церкви України будуть проводитися під час світлового дня 16 квітня, у неділю. Якщо ж церкви вирішать проводити нічні служби, то вірячи мають орієнтуватися на комендантську годину, що запроваджено у області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, очільник області в етері національного телемарафону зазначив, що було проведено засідання з представниками Ради Церков та правоохоронних органів, де було наголошено на необхідності неухильного дотримання комендантської години з 23:00 до 5:00 під час Великодніх свят.

"Якщо люди захочуть бути в храмі на нічній службі, вони мають залишатися там усю службу – до кінця комендантської години. Під час відвідування храмів громадяни обов'язково повинні мати документи, що підтверджують особу. Працівники Нацполіції чергуватимуть біля кожної церкви", – підкреслив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися