У Харківській області безробітним пропонують допомогу

Для безробітних проведуть тренінг

У Харківській області безробітних і тих, хто хоче опанувати онлайн професію, запрошують на безоплатний тренінг зі сприяння працевлаштуванню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Тренінг пройде в онлайн форматі з 25 по 27 квітня. Учасники навчання отримають: 

  • 3-денний тренінг, що допоможе визначитися з вибором професії та отримати поради з написання ефективного резюме та успішної реалізації себе на сучасному ринку праці,

  • допомогу у створенні особистого кар'єрного плану, 

  • можливість пройти справжню співбесіду й отримати відгук від експертів,

  • консультації психолога, рекрутера та кар‘єрного коуча, 

  • можливість опанувати сучасну професію: бухгалтерія для початківців + BAS, бухгалтерія ФОП, рекрутинг та кадрова справа, копірайтинг, SMM, Web-дизайн, фріланс для початківців

Зареєструватися на проходження тренінгу можна за посиланням. “Участь у тренінгу безоплатна. Кількість учасників обмежена, тож не зволікайте”, - зазначили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області близько 11 тис. людей зареєстровані як безробітні. За словами директора Харківського обласного центру зайнятості Володимира Міненка, у першому кварталі 2023 року на обліку перебували близько 23 тис. безробітних жителів регіону. Вакантних посад, які пропонує роботодавець, в області не вистачає. Зараз актуальні близько 1000 вакансій, а минулого року було — 2,5 тисячі. Тож кількість пропозицій за рік зменшилась майже вдвічі. На деокупованих територіях ситуація дуже складна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися