Які роботи виконують учасники “Армії відновлення” у Харківській області

Найбільше охочих долучилися до “Армії відновлення” у Чугуївському районі

У Харківській області до “Армії відновлення” за останній тиждень приєдналося ще 110 робітників. Загалом суспільно корисні роботи виконує 1953 людини в 51 територіальній громаді області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що найбільше охочих у Чугуївському районі, а саме в Зміївській тергромаді. Робітники беруть участь як у суспільно корисних роботах, так і у відновлювальних. 

У Харківському районі учасники програми долучилися до розбору завалів трамвайного депо. Також надають допомогу особам з інвалідністю, громадянам похилого віку.

Нещодавно “Армія відновлення” почала діяти на базі громадських організацій та благодійних фондів, де працівники разом з волонтерами забезпечують населення гуманітарною допомогою.

У Лозівському районі учасники “Армії відновлення” долучилися до робіт із заготівлі дров для опалювального сезону, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та облаштуванню полігонів ТПВ.

У Харківській ОВА нагадали, що до “Армії відновлення” може долучитися кожен охочий. Для цього потрібно стати на облік до Центру зайнятості за місцем проживання. Працівники, які долучилися до реалізації програми,  отримують заробітну плату та страховий стаж.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадські організації, які сприяють відновленню та розвитку деокупованих територій, можуть отримати грант. Грантовий конкурс оголосила громадська організація “ІСАР Єднання” за підтримки USAID.

Детальніше про умови участі у грантовому конкурсі можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися