Кому у Харківській області погасили заборгованість з оплати праці

Погашено заборгованість з оплати праці вчителям із Харківщини та Херсонщини – рішення Уряду.

Учора Кабмін схвалив розпорядження про погашення заборгованості на оплату праці педагогічних працівників, що утворилася на кінець 2022 року в місцевих бюджетах Харківської та Херсонської областей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Проєкт акта розроблено за сприяння Мінреінтеграції в межах роботи Координаційного штабу з питань деокупованих територій. Документ поданий на розгляд Уряду Міністерством освіти і науки як головним розпорядником освітньої субвенції.

Розпорядженням передбачено здійснення розподілу резерву освітньої субвенції між відповідними місцевими бюджетами в обсязі понад 14,5 млн гривень.

Це дасть можливість у повному обсязі виплатити заборговану заробітну плату вчителям із Харківщини та Херсонщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.



Джерело: https://t.me/minre_ua/3345
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися