У Харківській області пропонують роботу в адміністрації однієї з громад

Кандидат повинен вільно володіти державною мовою

Балаклійська міська військова адміністрація запрошує на роботу до Відділу земельних відносин, містобудування, архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Балаклійської міської ради на посаду головного спеціаліста відділу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Кваліфікаційні вимоги:

  • вища освіта за фахом архітектура та містобудування,

  • вільне володіння державною мовою,

  • володіти навичками ведення містобудівного кадастру згідно з чинним законодавством, підготовки містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва; будівельних паспортів на розміщення і будівництво індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських будівель і споруд, гаражів, елементів благоустрою та озеленення земельних ділянок; роботи з геопросторовими  даними,

  • загальне розуміння  принципів адресації об’єктів та базові знання хоча б одного із продуктів спеціального програмного забезпечення: Digitals, QGIS, AreGIS.

“За інформацією та довідками звертатись за адресою: м.Балаклія, вул. Жовтнева, 18,  каб. 446 тел. 0667524181 Стойка Інна Василівна”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що регіональна філія “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця” пропонує працевлаштування. У філії пропонують: офіційне працевлаштування, заробітна плата - від 7000 грн до 12000 грн, медичне страхування, можливе бронювання за робочим місцем для військовозобов’язаних. Працевлаштування можливе без досвіду роботи. “Необхідні умови: наявність свідоцтва про кваліфікацію, знаходження на військовому обліку (для військовозобов’язаних)”, - повідомили у громаді. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися