Мешканців Харкова та області запрошують на роботу: що пропонують

Від сьогодні стартує конкурс на службу в поліцію охорони.

24.05.2023 починається конкурс на службу до Управління поліції охорони в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

"Якщо ви самовіддана, упевнена в собі людина, готові зробити особистий внесок у забезпеченні цілісності нашої держави в цей непростий час – нам потрібні саме ви! Долучайтеся до нашої команди!", – йдеться в повідомленні.

Кандидатам на посаду пропонують:

- стабільне грошове забезпечення;

- повний соціальний пакет та гарантії страхування;

- можливість безоплатного проходження навчання для отримання вищої освіти у закладах МВС;

- перспективи підвищення по службі.

Запрошуються на службу в поліцію громадяни України віком від 18 років, які:

- мають повну загальну середню освіту, 

- володіють українською мовою, 

- відповідають необхідним професійним та особистим якостям, 

- мають належний рівень фізичної підготовки та стан здоров’я.

Для реєстрації в конкурсі перейдіть за посиланнями https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=7126 та  https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=7128

Як що є питання – зверніться за номером 099-726-92-46 (з 09:00 до 18:00 у робочі дні).

Як що є питання зверніться за номером 099-726-92-46 (з 09:00 до 18:00 у робочі дні).

робота в Харкові, робота в поліції, вакансії у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харківській області відбувається з компенсацією на відновлення житла

Наразі в Харківській області до Державного реєстру майна, пошкодженого внаслідок російської військової агресії, внесено 15354 об'єкти. Робота з наповнення переліку проводиться у 45 громадах Харківської області. Про це йшлося на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, інформують "Коментарі. Харків".

"Необхідно прискорюватись по цим напрямкам. Голови районних військових адміністрацій особливо найбільш постраждалих частин області мають тримати це питання на особистому контролі", - доручив Олег Синєгубов.

Зокрема, через додаток "Дія" або Центри надання адмінпослуг жителі Харківщини подали майже 87,5 тисячі повідомлень про пошкодження майна. На виплату компенсацій подано 4059 заявок, повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської ОВА Антон Коротовських.

"На сьогодні Куп'янською, Барвінківською, Харківською, Солоницівською, Донецькою, Чкаловською та Старовірівською громадами вже створені та повністю функціонують комісії щодо надання компенсації за пошкоджене майно", - зазначив Антон Коротовських.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися