Безробітні на Харківщині можуть отримати нову безплатну послугу

У ході тестування застосовуються сучасні методи професійної діагностики

Мереф'янський сектор Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості повідомив, що деякі громадяни можуть отримати нову безплатну послугу, повідомляють "Коментарі. Харків".

Послугою можуть скористатися випускники, шукачі роботи та всі бажаючі знайти свою професію. Державна служба зайнятості запустила цифровий сервіс – онлайн тестуванням "Моя професія".

У Мереф'янській громаді повідомили, що сервіс буде корисний тим: 

  • хто обирає майбутню професію;

  • кому не подобається робота;

  • хто втомився і не має бажання працювати;

  • хто має хобі, але не знає як на ньому заробляти;

  • хто закінчив школу і не знає, що робити далі;

  • хто бажає розвиватися.

Скористатися сервісом можна зручно, просто та доступно, отримати комплексний результат, а в ході тестування застосовуються сучасні методи професійної діагностики.

Щоб пройти тест потрібно: 

  1. Зареєструватись на сайті.

  2. Отримати код.

  3. Пройти тести та отримати результат.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді надали рекомендації керівникам та власникам суб’єктів господарювання усіх форм власності з метою підвищення мотивації до праці

Роботодавцям порекомендували: не допускати необґрунтованого запровадження неповного робочого дня чи тижня для збереження страхового стажу працівників; у випадках тимчасових фінансово-економічних труднощів зменшувати тривалість робочого часу на період не більше трьох місяців, з оплатою відпрацьованого часу відповідно до вимог чинного законодавства України, але не менше ніж законодавчо встановлений рівень мінімальної заробітної плати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися