Харків’ян запрошують на роботу: пропонують навчання та гідну зарплату

Комунальне підприємство Харкова пропонує роботу.

Комунальному підприємству "Харківводоканал" потрібні співробітники. Про це повідомила начальник відділу управління персоналом Олена Прусакова. За її словами, підприємство потребує робочих та інженерно-технічних кадрів, інформують "Коментарі. Харків".

"У зв'язку з агресією, що триває, постійно зростає виробниче навантаження на працівників підприємства. Насамперед відчуваємо нестачу слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-сантехніків, електрогазозварників, монтажників зовнішніх трубопроводів, ливарників, інженерів та юрисконсультів. Прекрасно розуміючи ситуацію, що склалася, ми готові розглянути і прийняти на роботу співробітників різного віку", - підкреслила Олена Прусакова.

Начальник відділу кадрів також зазначила, що у дружньому колективі КП "Харківводоканал" гарантовано своєчасну виплату гідної заробітної плати та забезпечення повним соціальним пакетом. За потреби підприємство надасть можливість якісно навчити бажаючих обраній професії. З усіма наявними вакансіями можна ознайомитись на офіційному сайті підприємства в розділі "Вакансії".

Телефон для довідок: 739-97-74.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині повідомили, якою буде тривалість комгодини 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області. Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області. Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Скільки триватиме ком година сьогодні та завтра – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися