У Харківській області збільшується особлива армія: подробиці

Працівники отримують заробітну плату у розмірі 6700 грн

Харківська область є лідером серед регіонів у проєкті “Армія відновлення”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості

У службі розповіли, що на роботу в “Армії відновлення” видано 10088 направлень та профінансовано 76,5 млн грн громадянам, які долучились до проєкту.

До суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад Харківщини. Працівники "Армії відновлення" виконують наступні роботи: 

  • розбір завалів;

  • розвантаження та фасування гуманітарної допомоги;

  • плетіння маскувальних сіток;

  • надання соціальних послуг у Пунктах незламності.

Працівники отримують заробітну плату у розмірі 6700 грн і вона не може бути нижчою за мінімальну заробітну плату.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу працівників у Київському районі. Зокрема, актуальні вакансії майстра дільниці №1 та начальника дільниці №2. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Крім того, дільниці №1 та 2 (центральні вулиці міста) та №10 (П'ятихатки) потребують робітників (без шкідливих звичок) з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями.

Серед умов на компідприємстві зазначили, що пропонують офіційне працевлаштування. Також співробітники отримають пільги зі сплати комунальних послуг - на вивезення сміття, холодне та гаряче водопостачання, каналізацію, експлуатаційні витрати та опалення (з розрахунку на 21 кв. м житлової площі).

Детальніше про умови працевлаштування читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися