У Харкові не вистачає працівників: яку роботу пропонують

Підприємство планує розширити технічний парк

КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу, пишуть  "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комунальне підприємство повідомило про наявність вакансії трактористів для роботи на колісних тракторах, слюсарів-ремонтників автотракторної техніки та водія вантажного автомобіля “МАЗ”.

Це пов’язано з розширенням технічного парку підприємства.

Компідприємство пропонує:

  • офіційне працевлаштування;

  • своєчасну оплату праці та соціальні гарантії; 

  • пільги зі сплати комунальних послуг, а саме: на вивіз сміття, холодне та гаряче водопостачання, каналізацію, експлуатаційні витрати та опалення (з розрахунку на 21 кв. м житлової площі);

  • забезпечення спецодягом та необхідним обладнанням.

За більш детальною інформацією можна звертатися за телефоном (050) 401-51-13.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Департаменті соціальної політики повідомили, що роботодавці у Харкові можуть отримати компенсацію. У департаменті зазначили, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка передбачає надання компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю: I групи - до 100,5 тис. грн (15 мінімальних зарплат); II групи - до 67 тис. грн (10 мінімальних зарплат). Роботодавці можуть отримати компенсацію витрат на придбання допоміжних засобів для облаштування робочого місця для особи з інвалідністю. Ознайомитися з повним переліком засобів, придбання яких компенсується, можна за посиланням.

Детальніше про умови отримання компенсації можна дізнатися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися