Звільнили з поліції чи ЗСУ: куди піти працювати у Харкові

У Харкові та області пропонують роботу для колишніх військових та поліцейських

Зараз під час війни в Україні виникають проблеми з працевлаштуванням тих людей, які звільняються з поліції чи демобілізуються із лав Збройних Сил України. "Коментарі. Харків" дізналися у Харківській обласній службі зайнятості, яку роботу пропонують таким категоріям українців.

Так, до служби зайнятості у 2023 році звернулося 19 осіб вказаних категорій.

Для працевлаштування пропонуються:

- вакансії служби за контрактом: водії автотранспортних засобів, стрільці, інспектори прикордонної служби;

- вакансії інспекторів (пенітенціарна система) та за бажанням безробітних вакансії за іншим фахом – юристи, службовці, бухгалтери. На розгляд надаються пропозиції і робітничих професій, участь в "Армії відновлення".

Станом на сьогодні, на обліку в Харківській обласній службі зайнятості перебуває 3 особи, які працювали в правоохоронних органах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.

Що стосується зарплат, то тут рівень оплати може коливатися від 10 тисяч гривень на місяць до 25 і вище. Все залежить від професії, навиків, досвіду роботи та бажання заробити.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися