Робота нянею в Харкові: яку зарплату пропонують

Актуальні вакансії роботи нянею в Харкові у жовтні

Портал "Коментарі. Харків" проаналізував актуальні вакансії няні чи вихователя в Харкові. Варто зазначити, що пропозицій на ринку праці небагато. Так на порталі Work.ua розміщені наступні вакансії:

  • вихователь-няня в комплекс сімейного відпочинку Club Chalet. Головним завданням буде догляд за дітьми, організація дозвілля та розваг, навчання, допомога в побуті. Основні вимоги до кандидатів - досвід роботи від 1 років, вища освіта, вміння доглядати за дітьми, організаційні навички, можливість працювати в суботу та неділю. Пропонується постійна робота з офіційним працевлаштуванням. Рівень заробітної плати не вказаний,

  • вихователь у дитячий садок потрібен мережі STEM-шкіл Inventor. Функціональні обов’язки - супровід дітей на прогулянку, проведення занять, дозвілля для дітей, слідкування за безпекою дітей у садочку. Серед вимог до кандидатів вказана наявність педагогічної освіти (або студент педагогічного університету), досвіду взаємодії з дітьми, досвіду або прагнення набути досвіду з дітьми, вміння відволікати дітей від таких непростих часів. Рівень заробітної плати також не вказують. 

Серед актуальних вакансій Харківської обласної служби зайнятості також є кілька посад викладачів. Так, у Харкові шукають: 

  • вихователь закладу дошкільної освіти (зарплата - 13 000 грн). Потрібен вчитель дошкільної підготовки в приватний дитячий садок.Навчати дітей віком від 2-х до 6 років по авторській програмі в студіях садочка, відповідати за свою зону студії, порядок та чистота матеріалів та за порядком у зоні їжі, зустрічати дітей та спілкуватись з батьками, відповідати за годування, організовувати вільний час та відпочинок дітей, прогулянки, контролювати безпеку дітей. Звертатися до консультанта роботодавця Полчанінової Олени Анатоліївни, (098) 956-89-04 (Харківська філія),

  • вихователь закладу дошкільної освіти (зарплата - 7 500 грн). Серед вимог - виконання обов'язків відповідно до посадових інструкцій вихователя (онлайн): забезпечувати виконання програми навчання і виховання дітей, вільно володіти державною мовою, дотримуватись вимог охорони праці, протипожежної безпеки, санітарії і гігієни. Оплата праці педагогічних працівників залежить від освіти, стажу роботи, кваліфікаційної категорії, навантаження. Звертатися до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, (Харківська філія).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про актуальні вакансії в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися