У Харківській області є робота: кого запрошують

У місті на Харківщині запрошують на роботу на комунальному підприємстві

КП "Господар" Богодухівської міської ради на постійну роботу запрошує:

- робітника з благоустрою

- пресувальника на гідропресах

- прибиральника території

- підсобного робітника

- електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування

- машиніста (кочегара).

Інформація для довідок: КП "Господар", вул. Ярослава Мудрого, буд. 2, тел: 05758 32332.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.

У Харківському університеті пішов з життя завідувач кафедри

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна повідомили, що пішов з життя кандидат філологічних наук, доцент Володимир Олександрович Гуторов, який завідував кафедрою загального та прикладного мовознавства філологічного факультету.

"Володимир Олександрович був унікальною обдарованою особистістю. Всі друзі, колеги, учні та студенти пам’ятатимуть його людяність, високий професіоналізм і неповторне почуття гумору.

У 1993 році Володимир Гуторов закінчив університет, де навчався за спеціальністю прикладна лінгвістика. Він знайшов своє покликання і вже у 2003 році повернувся до альма-матер.

Це непоправна втрата для кафедри, факультету, університету та всіх, хто знав і любив Володимира Олександровича. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", – написали в ХНУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися