Харківська область потрапила в антирейтинг: подробиці

При цьому в Харківській області велика кількість актуальних вакансій

У листопаді ситуація на ринку праці відповідала сезонним коливанням: після буму вакансій у жовтні кількість пропозицій роботи зменшилася. Водночас кількість відгуків від шукачів уперше за 2023 рік зросла. Про це свідчать дані моніторингу, проведені порталом Work, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Аналітика листопаду виявила дві позитивні тенденції. По-перше, вкотре розмір середньої заробітної плати зріс, і тепер складає 18 500 грн. По-друге, уперше за 2023 рік на ринку праці зросла конкуренція серед шукачів. І хоча говорити про подолання дефіциту кадрів ще дуже рано, це дає підґрунтя для стриманого оптимізму на майбутнє”, - йдеться у повідомленні.

Якщо порівняти із довоєнними показниками, найбільший приріст робочих місць зафіксовано на заході країни: у Закарпатській (180%), Івано-Франківській (167%), Хмельницькій (147%), Чернівецькій (142%) та Львівській області (138%).  У Харківській області цей показник становить 43%.

picture

При цьому аналітики зазначають, що в абсолютній кількості пропозицій роботи Харківська область опинилася у п'ятірці найкращих з показником 3 715 вакансій. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу.

Стосовно працевлаштування звертатися за тел.: (066) 800-20-28 або до центрального офісу КП “Харківблагоустрій” на вул. Шатилівській, 4 (ст. м. “Наукова”). 

“Харків’янам пропонують офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та соціальні гарантії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення спецодягом, обладнанням та засобами малої механізації”, - зазначили у міській раді.

Які вакансії актуальні, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися