Харківський метрополітен запрошує на роботу: актуальні вакансії

На постійну роботу запрошують харків’ян та мешканців Харківської області

Харківський метрополітен запрошує на роботу машиністів бульдозера та екскаватора. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Комунальне підприємство “Харківський метрополітен” запрошує на постійну роботу харків’ян та мешканців Харківської області за наступними професіями:

  • машиніст бульдозера 6 розряду; 

  • машиніст екскаватора 6 розряду.

До кандидатів встановлені наступні вимоги - посвідчення водія, професійно-технічна освіта відповідного напрямку, наявний стаж роботи за фахом, дійсний військово-обліковий  документ.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: (050) 956-10-05 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у загальних зборах Харківського IT Кластера. 

Під час виступу очільник міста запропонував айтівцям разом створити стратегію повернення програмістів до Харкова. За словами мера, сьогодні перед містом стоїть багато складних завдань, одне з яких - підтримка сприятливих умов для нормального функціонування ІТ-сектору. Ігор Терехов подякував айтівцям за роботу та допомогу, яку вони надають місту та фронту. “Нам необхідно розробити покроковий план дій з повернення ще більшої кількості айтівців до Харкова. Ми хочемо залучити IT-спільноту до співпраці з міжнародними партнерами”, - наголосив Ігор Терехов.

Своєю чергою голова Наглядової ради Харківського IT Кластера Олександр Медовий зазначив, що, попри війну, у 2023 році організації вдалося суттєво збільшити кількість своїх партнерів.




Джерело: https://t.me/kh_metro/495
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися