Харків’яни все більше долучаються до «армії»: що роблять та яку зарплатню отримують

Долучитися до Армії відновлення можна через центр зайнятості

На Харківщині на участь у суспільно корисних роботах видано 15162 направлення та профінансовано 115,5 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості.

До участі у суспільно корисних роботах залучені особи з 53 громад регіону.

Чим займається "Армія відновлення"

- розбір завалів;

- будівництво захисних споруд;

- плетіння маскувальних сіток;

- надання соціальних послуг у Пунктах незламності.

Нагадаємо, що в листопаді уряд збільшив оплату за виконання суспільно корисних робіт у 1,5 рази. Відтепер у межах проєкту "Армія відновлення" оплата праці складає до 10 050 грн у місяць.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог

На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися