На комунальне підприємство Харкова потрібні спеціалісти

На роботу приймають майже у всіх районах міста

КП "Харківблагоустрій" шукає трактористів, водія вантажного автомобіля (самоскида), токаря 5-го розряду, а також слюсарів-ремонтників автотракторної техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

За деталями працевлаштування на ці посади звертатися за тел.:  (050) 401-51-13.  

Також КП запрошує на роботу майстра, начальників дільниць з санітарного очищення та озеленення в Індустріальний район. Крім того, вакансії майстрів є в Київському, Холодногірському та Основ’янському районах. Вимоги до кандидатів: вища освіта, досвід роботи за фахом, впевнений користувач ПК. Крім того, "Харківблагоустрій" має вакансії робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіям у всіх районах міста.

Стосовно працевлаштування звертатися за тел.: (066) 800-20-28 або до центрального офісу КП "Харківблагоустрій" на вул. Шатилівській, 4 (ст. м. "Наукова").

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області працюють над сповіщенням про небезпеку по-новому

На Харківщині працюють над тим, аби сигнал повітряної тривоги був точнішим та вмикався за відповідної загрози. Про це під час брифінгу 12 січня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Працюємо з Міноборони та Генштабом України над тим, щоб повітряні тривоги були більш точними та відповідали реальним загрозам. Це дозволить у тому числі відновити роботу бізнесів, які мають іноземних власників", — зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, вдосконалення оповіщення про повітряну тривогу дозволить вмикати її на окремій частині області, де є реальна загроза обстрілів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися