Харківська область увійшла до переліку регіонів з найбільшою кількістю вакансій. Інфографіка

Харківська область опинилася на четвертому в Україні місці за кількістю вакансій у сфері робочих спеціальностей

Харківська область увійшла до ТОП-5 регіонів України з найбільшою кількістю вакансій у сфері робочих спеціальностей. Про це свідчать статистичні дані, оприлюднені аналітичною службою "ОLX Робота".

Так, за даними сервісу, найбільше вакансій у четвертому кварталі 2019 року опублікували роботодавці в Київській області: тут шукали працівників 12210 разів. У Дніпропетровській області, яка опинилася на другому місці ТОПу, - 3570 разів, в Одеській - 3250. У Харківській області було оприлюднено 2610 оголошень про пошук працівників, у Запорізькій - 1560.

За даними аналітиків, 31% вакансій в сфері робочих спеціальностей по Україні припадає на сферу торгівлі, ще 23% - транспортної галузі. Крім того, повідомляється, що в 4 кварталі минулого року середня зарплата в робочих сферах по країні склала 10550 грн. При цьому найбільше можна заробити в транспортній галузі - близько 15 тисяч гривень.

picture

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", минулого року пасажирський транспорт у Харківській області перевіз 526, 6 мільйонів пасажирів (це 88,0% від обсягу 2018 року).

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися