У Харкові відбувся «жорсткий» забіг із перешкодами (ФОТО і ВІДЕО)

Харків'яни розкупили всі квитки на забіг із перешкодами Race Nation

На Салтівці 5 червня відбувся забіг із перешкодами Race Nation. Про це повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради. Фотографії та відео учасники й очевидці опублікували в соцмережах.

Зазначається, що всього в забігу взяла участь понад 1000 осіб. Люди могли вибрати: бігти 3 або 5 кілометрів. На шляху у бігунів було близько 20 перешкод.

На фотографіях видно, що хлопці, дівчата, чоловіки, жінки піднімалися на водоспад, підіймалися по канату і мотузяною драбиною, переносили колоди, камені і мішки.

Race Nation проводять у Харкові із 2016 року. Крім забігів по одному, були і командні "бої".

Щоб взяти участь у забігу, потрібно було заплатити гроші. Ціни варіювалися від 790 гривень у стандартному забігу і до 5950 - у командному.

Організатори у себе на сайті повідомили, що такі забіги відбудуться в Миколаєві (3 липня 2021 року) і у Буковелі (17 липня 2021 року). Кожен учасник отримує страховку.

Нагадаємо, що в Польщі харківський боксер Ілля Тогобицький переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Зазначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково здобув перемогу над своїм суперником із Вірменії у ваговій категорії 75 кг.

Раніше "Коментарі. Харків" розповідали про ученицю Харківської дитячої школи мистецтв №3 Яну Магей, яка виграла Міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia".

Вона номінувалася на премію "Арфа" і посіла перше місце за блискуче виконання творів американських композиторів-арфісток Сьюзанн Макдоналд і Джейн Вейденсоул.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися