Чи не Усиком єдині: харківські спортсмени перемогли в Арабських Еміратах (ФОТО)

Харківські армрестлери завоювали всі призові місця

В Арабських Еміратах спортсмени з команди Babaevsteam представили Харків на міжнародному турнірі з армспорту. Про це розповіли в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Відзначається, що змагання проходили у двох вагових категоріях: 85 кг і 85 кг. Харків'яни показали неймовірні результати саме в другій. "Золото" взяв Руслан Бабаєв, "срібло" - Артем Середа, а "бронзу" - Михайло Рудаков. За перемогу боролися близько 100 спортсменів з усього світу.

qmLRlYIcqTXTmOyzO3MsiFJ8X.jpg

Інші перемоги:

У Лондоні в ніч на 26 вересня українець Олександр Усик в боксерському протистоянні переміг британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Усик домінував практично весь бій і переміг за очками. Судили матч два британці та один українець. Одноголосним рішенням Олександр здобув перемогу. Рішення суддів - 117-112, 116-112, 115-113. Змагання проходило за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

У Польщі харківський боксер Ілля Тогобицька переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Відзначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково переміг свого суперника з Вірменії в ваговій категорії 75 кг. Ще один харків'янин Руслан Цікало (вагова категорія 52 кг) виборов дві перемоги на чемпіонаті й у наступному бою буде боксувати за вихід у півфінал. Там Руслан битиметься з жителем Киргизстану.

Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ученицю Харківської дитячої школи мистецтв № 3 Яну Магей, яка виграла Міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia". Вона номінувалася на премію "Арфа" і отримала перше місце за блискуче виконання творів американських композиторів-арфісток Сьюзанн Макдоналд і Джейн Вейденсоул.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися