Харківський боксер переміг в бою в рамках вечора зустрічі Усик-Дюбуа

Ярослав Харциз переміг польського оппонента одноголосним рішенням суддів

Ярослав Харциз став переможцем одного з боїв андеркарду вечора боксу, який відбувся 26 серпня в польському Вроцлаві. У чотирьохраундовому поєдинку в легкій вазі Ярослав переміг одноголосим рішенням суддів поляка Конрада Чайковські. Для спортсмена це був третій бій на професійному ринзі та третя перемога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Окрім того, в андеркарді свої бої провели ще декілька українських боксерів. Перемоги здобули Даніель Лапін, Василь Чеботар, Олександр Соломенніков та Денис Берінчик. Також український чемпіон Олександр Усик нокаутом у дев’ятому раунді здолав британця Даніеля Дюбуа та захистив свої пояси WBO, WBA, IBF та IBO.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про встановлення рекорду харківським дефлімпійцем. З 21 по 26 серпня у польському Щецині проходив чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями слуху. Золоту та срібну медалі на змаганнях здобув харківський спортсмен Ярослав Водоп’янов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. "Золото" легкоатлет виборов у стрибках у довжину з результатом 7,43 м. Це стало рекордом чемпіонатів світу. Результат суперника з Естонії Танеля Віснапа, який посів друге місце, Ярослав Водоп'янов перевершив на 0,26 м. Спортсмен переміг у складі естафетної команди України 4х100 м. Українці показали результат 41.91 сек. На другому місці були поляки (43.15 сек.), а на третьому – команда Туреччини (45.88 сек.). Також Ярослав Водоп'янов став срібним призером у потрійному стрибку (13,94 м). Тут "золото" здобув партнер по збірній України Володимир Данилченко (15,36 м).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися