Депутати ОПЗЖ в Харкові підтримали боксерський турнір

У змаганнях взяли участь юні спортсмени з декількох областей, найменшим ледь виповнилося по 9 років

Турнір з боксу на призи боксерського клубу "Карат" відбувся 21 березня в Харкові. Про це на своїй сторінці в Facеbook повідомив депутат Харківської міськради Андрій Спаський.

Він зазначив, що над організацією змагань працювали боксерський клуб "Карат" і 14 депутатів фракції "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" в міськраді: Едуард Тичков, Віктор Фесун, Ігор Шрам, Анастасія Губіна, Саїд Джавід, Дмитро Хівренко, Ігор Овечкін, Ігор Полупанов , Євген Андрійчук, Сергій Данило, Сергій Насінник, Олена Агеєнко, Віталій Кириленко.

У заході взяли участь 80 спортсменів з Харківської, Сумської та Полтавської областей. Вік учасників від 9 років і старше.

"Спорт загартовує характер, виховує дисципліну, розвиває цілеспрямованість. А діти в спорті - це запорука здорової та успішної нації. Саме тому ми вирішили підтримати турнір з боксу. Нам вдалося подарувати спортивне свято і юним спортсменам, і вболівальникам", -
зазначив Андрій Спаський.

Він повідомив, що при організації турніру одним із головних завдань стало дотримання карантинних норм: роздача масок, дезінфектори, соціальна дистанція.

"Ми раді, що при особливих умовах ми змогли зробити свято спорту, який запам'ятається надовго дітям, батькам, тренерам і вболівальникам", - підкреслив депутат міськради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися