Відомий харківський бізнесмен привітав Олександра Усика з перемогою

Олександр Усик став чемпіоном в суперважкій вазі

У Лондоні в ніч на 26 вересня українець Олександр Усик в боксерському протистоянні переміг британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Харківський мільйонер Юрій Сапронов привітав спортсмена з перемогою. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facabook.

"Усииииииикккккк!! Інтелект. Швидкість. Ноги. Позамежна концентрація всі 12 раундів. Вітаю Україно! 3 пояси Олександра! PS Навіть не сумніваюся в рішенні суддів. Всі три судді віддадуть перемогу Олександру! Зауважте, я це поставив за 30 секунд до кінця 12 раунду. UPD - Таки 4 пояси (WBA, WBO, IBF, IBO) у Саші? WBC у Фьорі, п'ятий.", - написав Юрій.

Усик домінував практично весь бій і переміг за очками. Судили матч два британці та один українець. Одноголосним рішенням Олександр здобув перемогу. Рішення суддів - 117-112, 116-112, 115-113. Змагання проходило за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

До бою ходило дуже багато розмов про те, що Олександр нібито занадто маленький для супертяжів. Масло у вогонь ще й підлила різниця в зрості, де Саша явно поступався Джошуа. Через таку різницю в габаритах Джошуа виходив на ринг в якості фаворита.

Нагадаємо, в ніч на перше листопада в Лондоні на знаменитому стадіоні "Уемблі" український боксер Олександр Усик в другому бою в суперважкій вазі переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. Суддівські записки зафіксували 117:112, 115:113 (двічі)

Як раніше повідомляли "Коментарі", Василь Ломаченко поступився в бою за вакантний титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Після 12-ї раундів, судді одноголосно віддали перемогу Лопесу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися