Як харків'яни відреагували на перемогу Олександра Усика (ВІДЕО)

Олександр Усик став чемпіоном у суперважкій вазі

У Лондоні в ніч на 26 вересня українець Олександр Усик в боксерському протистоянні переміг британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Харків'яни привітали нового чемпіона в різних соцмережах.

Багатьох жителів обурило, що українські канали не показали бій: "Жоден український канал не показав бій! Як же так? Поверніть спонсора "Немирів"", "Справа не у спонсорах, а в дозволі транслювати. І не з Лондона, а з Києва, а його-то, дозволу, і не було і взагалі треба "забивати" на телевізор. Я ось уже років 10 не дивлюся і ніякого дискомфорту не відчуваю. Інет рулить", "Красава, а за Україну прикро, жоден канал не показав це воістину велике видовище, позорище".

Більшість харків'ян вітали Олександра з перемогою, а деякі попросили не перевищувати його заслуг: "Дорослий мужик, а ридав разом з Усиком. Приголомшливий бій, приголомшлива перемога!", "Який же Саня красень!!! У 12 раунді за 15 секунд до кінця провести таку атаку! Просто знищив Джошуа!", "Зайвий пафос.... з чого б це він - герой? Чемпіон і один з кращих боксерів світу так, але це його робота. і героїзму тут немає".

Нагадаємо, Усик домінував практично весь бій і переміг за очками. Судили матч два британці та один українець. Одноголосним рішенням Олександр здобув перемогу. Рішення суддів - 117-112, 116-112, 115-113. Змагання проходило за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

До бою ходило дуже багато розмов про те, що Олександр нібито занадто малий для супертяжів. Масла у вогонь ще й підлила різниця у зрості, де Саша явно поступався Джошуа. Через таку різницю в габаритах Джошуа виходив на ринг як фаворит.



александр

26 вересня 2021, 18:45

Он больше чем ГЕРОЙ Он настоящий МУЖИК не боится не бандеру не рашу

Василий..

26 вересня 2021, 12:06

купленный бой. жЫрный Усик еле перекатывался по рингу....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися