Харківський "Металіст" підписав відомого та успішного капітана

Капітан "Десни" тепер грає за харківський "Металіст"

Харківський клуб "Металіст" підписав контракт із колишнім капітаном чернігівської "Десни" 31-річним Єгором Картушовим. Про це розповів спортивний директор клубу Папа Гуйє на сайті команди.

Контракт із футболістом підписали на 2,5 роки. За "Десну" Єгор грав з 2012 року, а до цього був гравцем "Шахтаря", "Зорі" та "Маріуполя".

"Безумно радий, що приєднався до такої команди, як "Металіст". Мене переповнюють емоції! Все вирішилося буквально сьогодні й пройшло досить швидко. Не було жодних непорозумінь, спокійно домовилися, і я переїхав з одного готелю до іншого. Сподіваюся вже незабаром". порадувати харківських уболівальників своєю грою", - прокоментував свій перехід Єгор.

0OZ475hh0I7igMNO24gURUmCy.jpg

"Металіст" у Харкові:

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на реставрацію стадіону "Металіст" було виділено 163 млн гривень. Першим етапом став ремонт інфраструктури дитячої футбольної академії, на неї було витрачено 53 млн гривень. 70 млн вклали у ремонт VIP-секторів на Західній та Північній трибунах. Решту виділених коштів вклали у розвиток мережі магазинів Metalist Fanstore. Перед цим рішенням Харківської обласної ради територію стадіону разом з комплексом споруд було передано у власність міста.м

На стадіоні "Металіст" на Західній трибуні розташована VIP-будівля, яку ремонтують у рамках повної реконструкції спортивного комплексу. Про завершення робіт у зоні для високопоставлених гостей відзвітували у пресслужбі стадіону. У повідомленні йдеться, що у будівлі було зроблено капітальний ремонт, замінено оздоблення стін та підлоги, оновлено всі комунікації, приміщення отримало нове освітлення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися