"Металіст 1925" проходить у наступну стадію Кубка України

Харківська команда впевнено перемогла "Гірник-Спорт" із Горішніх Плавнів з рахунком 3:1

Сьогодні пройшов матч четвертого раунду Кубка України, в якому харківський "Металіст 1925" впевнено переграв "Гірник-Спорт із Горішніх Плавнів з рахунком 3:1".
Команди зустрічалися між собою 6 разів у Першій лізі Три роки тому переміг "Гірник-Спорт" (3:0), але з того часу багато що змінилося. Кадровий потенціал у харків'ян набагато потужніший, тому саме вони були фаворитами протистояння. Однак недооцінювати підопічних Куценка точно не варто, адже оборонятися ця команда вміє непогано.

Несподівано, але в першій половині зустрічі гості не змогли підтвердити свій статус фаворитів. "Гірник-Спорт" тримався гідно, тож усі основні події суперники залишили на другий тайм.

На 59-й хвилині гості все ж таки втілили свою ігрову перевагу в забитий м'яч. Після прострілу Абдулаєва у порожні ворота забив Моура – 0:1. Наприкінці матчу команди обмінялися голами. Забивали Юсов та Нсіні – 1:2. У результаті харків'яни все ж таки змогли утримати перевагу і навіть забили ще. Відзначився Дмитренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомили про першу перемогу ФК "Металіст" у поточному сезоні Першої ліги . Харківський "Металіст" здобув першу перемогу у нинішньому розіграші Першої ліги України. На виїзді з рахунком 0:1 обіграли "Ниву" з Тернополя. Єдиним голом у матчі відзначився Василь Луців. У першому таймі важко було віддати будь-кому ініціативу. Було багато сумбуру, але мало конструктиву. Слід віддати належне гостям, які за першої нагоди намагалися вибігати в атаку. Згадати можна хіба що удар Гомеса, але легіонер не влучив у ворота. У господарів небезпечно з гострого кута вище воріт пробив Потрошитель. На перерву суперники пішли без голів. На початку другого тайму з меж штрафного майданчика пробивав Потрошитель, але вище воріт. Гості відповіли ударом Василя Луціва, але надто неточно. На жаль, у цьому матчі по-справжньому небезпечним моментам було мало. На 81-й хвилині харків'яни вийшли вперед. Василь Луців першим встиг на добиванні та пробив у дальній кут – 0:1. Гол у своєму дебютному матчі. "Металіст" вперше у сезоні перемагає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися