Перша перемога в сезоні для "Металіста"

На виїзді була мінімально обіграна тернопільська "Нива"

Харківський "Металіст" здобув першу перемогу в нинішньому розіграші Першої ліги України. На виїзді з рахунком 0:1 була обіграна "Нива" з Тернополя. Єдиним голом у матчі відзначився Василь Луців.

У першому таймі складно було віддати комусь ініціативу. Було багато сумбуру, але обмаль конструктиву. Варто віддати належне гостям, які при першій можливості намагалися вибігати в атаку. Пригадати можна хіба що удар Гомеса, але легіонер не влучив у площину. У господарів небезпечно з гострого кута вище воріт пробив Різник. На перерву суперники пішли без голів.

На початку другого тайму з меж штрафної пробивав Різник, але вище воріт. Гості відповіли ударом Василя Луціва, але занадто неточно. На жаль, у цьому матчі по справжньому небезпечних моментів було обмаль. На 81-й хвилині харків'яни вийшли вперед. Василь Луців першим встиг на добиванні і пробив у дальній кут - 0:1. Гол у своєму дебютному матчі. "Металіст" вперше у сезоні перемагає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про призначення легенди харківського "Металіста" на керівну посаду в клубі. Радою директорів футбольного клубу "Металіст" на посаду віцепрезидента призначено легенду харківського футболу — Папа Гуйє. Про це стало відомо 19 серпня. Медіадепартамент "Металіста" попросив прокоментувати це призначення Валерія Григу - генерального директора клубу. "Безумовно, Папа Гуйє видатний та заслужений футболіст для нашого клубу. Крім цього, він ще й чудова людина, яка залишилася в Україні навіть під час війни й виїжджала лише для розв'язання питань із документами. Тому він повністю заслужив на таку високу посаду. Оскільки, як ви знаєте, спортивним директором клубу є Василь Кобін, керівництво "Металіста" прийняло рішення призначити Папа Гуйє віцепрезидентом клубу. Ми впевнені, що його досвід та знання допоможуть розвитку "Металіста" з усіх боків", — прокоментував Валерій Грига.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися