Відомий футболіст з Харківщини став почесним громадянином свого міста

Михайлові Мудрику одноголосним рішенням міської ради було присвоєно звання "Почесний громадянин Краснограда"

Футболіст лондонського "Челсі" та національної збірної України Михайло Мудрик відсьогодні - почесний громадянин Краснограду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міської ради.

"На сесії міської ради одностайно підтримано рішення про присвоєння цього  звання з врученням диплому та пам’ятного знаку МУДРИКУ Михайлу Петровичу, українському футболісту, гравцю лондонського "Челсі" і збірної України, бронзовому призеру молодіжного чемпіонату Європи 2023 року у складі збірної України. Пишаємося!", - зазначається на сайті ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про надання захисникам Харкова звань почесних громадян міста. Міський голова Ігор Терехов 23 серпня вручив відзнаки "Почесний громадянин міста Харкова" вісьмом захисникам України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У заході також взяли участь представники обласної влади, почесні консули іноземних держав, правоохоронці, духовенство та почесні харків'яни. "Сьогодні, в День міста, ми хочемо віддати шану новим почесним громадянам Харкова, якими цього року стали наші захисники. Саме завдяки військовим нам вдалося відстояти наш дім, нашу землю. Я щиро дякую кожному, хто доклав до цього всіх своїх сил і продовжує працювати на перемогу. Харків - це наша спільна гордість. І нехай зараз місто понівечене, в рубцях, але я впевнений, що настане час, і ми відновимо його і зробимо ще кращим", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про рішення міської ради щодо надання звань почесних громадян Харкова низці військових. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про присвоєння звання "Почесний громадянин Харкова" кільком відомим захисникам міста. "Щойно на сесії депутатський корпус ухвалив одностайне рішення присвоїти звання "Почесний громадянин міста Харкова" Олександру Сирському, Юрію Лебедю, Ігорю Танцюрі, Сергію Соколовському, Андрію Бережному, Олегу Черкашину, Сергію Філіппову і Рустаму Кривошеї. Бойові заслуги цих людей говорять самі за себе. Саме вони не дали захопити Харків, а тепер захищають наше місто. І завдяки їхнім зусиллям рано чи пізно ворог буде вибитий геть з кожного куточка української землі. Слава Україні! І вічна вдячність кожному герою!", - написав міський голова Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися