Харківські команди дізналися своїх суперників по наступному раунду Кубка України

Своїх опонентів дізналися ФК "Металіст 1925" та ЖФК "Житлобуд-1"

У столичному Будинку футболу відбулося жеребкування пар 1/8 фіналу розіграшу Кубка України. Суперником харківського ФК "Металіст 1925" стане полтавська "Ворскла". Нижче представлені усі пари 1/8 фіналу Кубка України:

Верес – Шахтар

Металіст 1925 – Ворскла

Рух – Олександрія

Чорноморець – Кривбас

Полісся - Дніпро-1

Вікторія – Минай

Оболонь – Динамо

ФСК Маріуполь – Зоря

Також відбулося жеребкування пар 1/4 фіналу розіграшу Кубка України з футболу серед жіночих команд. Харківський ЖФК "Житлобуд-1" зіграє з переможцем пари Минай - Кривбас. Нижче представлені усі пари 1/4 фіналу Кубка України серед жіночих команд:

Динамо - Дніпро-1

Житлобуд-1 - Минай"/"Кривбас

Ладомир - Ворскла

Шахтар - Колос

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про припинення фінансування Металісту 1925 головним інвестором. Голова наглядової ради ФК "Металіст 1925" повідомив, що фінансування клубу AES Group припиняється через ракетні атаки по об'єктах компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на офіційний сайт клубу. "За півтора року війни компанія перенесла чотири ракетні атаки на свої активи. Але постраждали не лише активи, військові атаки забрали людські життя, життя наших працівників та однодумців. Перші дві атаки були нокдауном, але попри тяжкі втрати, ми виживали. Клуб у міжсезоння будував нові плани на майбутнє. Заявка на сезон 2023/24 і народження жіночої команди прямо вказує на той факт, що були амбітні плани і були реальні можливості. Третій ракетний удар наприкінці липня 2023 року по портовій інфраструктурі Одеської області став нокаутом для "АES Group". Ми позбулися практично всіх активів на території України. Повітряна атака, яка мала місце вночі 10 серпня, нанесла останній нищівний удар. Нажаль, така суть війни, така її ціна, такі її наслідки." - зазначив голова наглядової ради клубу Костянтин Валеулін. Валеулін також додав, що керівництво клубу готове до будь-яких пропозицій, від тимчасової продуктивної співпраці до безоплатної передачі корпоративних прав Клубу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися