"Металіст" програє вже четвертий матч Першої ліги в цьому сезоні

Цього разу харків'яни мінімально поступились чернівецькій "Буковині" на виїзді

Харків'яни програють вже вчетверте за перші шість ігор цього розіграшу Першої ліги. У шостому турі "Металіст" мінімально поступився "Буковині з Чернівців на виїзді.

"Буковина" з початку чемпіонату показує малорезультативний футбол, не забиваючи більше одного голу за матч. "Металіст" на правах господарів поля програв з великим рахунком "Карпатам". Тренерський штаб харків'ян задіяв на цьому відрізку чемпіонату найбільше гравців серед усіх клубів – 26 футболістів.

Від цих команд не очікували результативного футболу, нульова нічия після першого тайму нікого не здивувала. Складно було віддати комусь ініціативу. Суперники по черзі володіли м'ячем, але без гостроти у заключній третині поля. Проте, господарі все ж могли забивати наприкінці тайму, але Денис Рябий пробив у стійку.

На жаль, у другому таймі характер гри не змінився. Було багато боротьби у центрі поля, але помилки не дозволяли довести атаки до логічного завершення. На 75-й хвилині можливість відзначитися була у Пасічника, але він пробив повз ворота. У наступній атаці за фол проти Палагнюка арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Одинадцятиметровий реалізував сам Палагнюк - 1:0. Своєю активністі підопічні Мельничука на гол все ж награли. На 82-й хвилині Мораренко міг зрівнювати рахунок, але Пономаренко парирував удар хавбека. У підсумку, мінімальна перемога "Буковини".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виліт Еліни Світоліної з турніру у США. Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 26) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу 2023. У 1/16 фіналу американського турніру українка у трьох сетах поступилася Джессіці Пегулі (WTA 3) за 1 годину та 50 хвилин. Це була 5-та зустріч тенісисток. Еліна програла американській спортсменці у чотирьох останніх поєдинках. Для Світоліної це був десятий виступ на US Open. Її найкращим результатом у Нью-Йорку залишається півфінал у 2019 році. US Open – єдиний великий турнір, на якому Еліна не змогла дійти до чвертьфіналу після свого повернення. На Ролан Гаррос Елі поступилася в 1/4 фіналу Аріні Соболенко, а на Вімблдоні програла Маркеті Вондроушовій у півфіналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися